luni, 5 martie 2012

Micile adevaruri pe care le intrepatrunzi exact cum vrei tu

Dragostea si durerea.. de stomac sunt atat de asemanatoare incat poti ajunge la un moment in care sa nu fii in stare sa faci distinctia intre nevoia urgenta de.. a lua o masura ca sa nu te dezbini din cauza puterii senzatiei sau sa fii grabnic  impotriva urmarilor nefaste.
Asta e de la Dali zicere.
Pentru cele de fata va invit insa la descoperirea micro-cosmosului aflat in imediata apropiere a fiecaruia, la o intindere de mana sau la o reverenta caraghioasa: aceea a realitatii ca totul trece prin stomac. Mai putin dragostea - cu toate ca este valabil daca el detine o lungime suficient de mare. Lungimea receptorului de vasopresina, evident.
Lasand sforaielile de mai sus, eu cred ca traiesti  in totalitate doar atingand lumea in toata desfasurarea ei. Sa te bucuri de fiecare stimul, sa intelegi de ce o molecula are un anume efect iar un foton are pe altul si ca pentru capsunile integrate in frisca nu-ti trebuie mai mult decat o bruma de indemanare si doua minute in plus.
Iar cum scortisoara da bine in strudel, la fel de bine va sta si intr-o gustare marocana de pui gatita in ritm ardelenesc, sau ca "amaretto" aduce a gust si de fapt se obtine la fel de fantastic ca un dressing de busuioc cu menta si miere, e clar. Nu va veti putea abtine sa faceti pasi incetisori in lumea papilelor asaltate de trairi noi, a viselor cu atingeri suculente si senzuale - dar nu prin dulce sau picant ci prin suma miresmelor si impresia celor ce se vor arata mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu